Звезден бал ще се проведе отново в Плевен

Общество
06.07.2020 | 09:03 ч.

За шеста поредна година ще се проведе Звезден бал за абитуриенти в неравностойно положение, организиран от Националното сдружение на сираците в България (НССБ). За 22 зрелостници от училищата в Плевен, Кнежа и Белене са осигурени тоалети за празничната бална вечер от дарители.

Звездната вечер ще се проведе на 17 юли от 18:30 часа в ресторант, за чийто интериор са се погрижили от агенция, която безплатно ще направи украсата за събитието. За абитуриентите и техните придружители, които не са от Плевен, е осигурено настаняване в плевенски хотел.

Тази година на празника ще гостува известният попфолк изпълнител Милко Калайджиев, който с хитовете си ще приповдигне настроението на завършващите момичета и момчета.

Огромни благодарности към всички добри хора, които ни подкрепиха въпреки извънредната ситуация и направиха възможна реализацията на това прекрасно събитие. Всеки, който е помогнал за кампанията, е добре дошъл на звездната вечер, за да поздрави абитуриентите”, пише Слави Михайлов, председател на НССБ, и изрежда дарителите и партньорите в инициативата, сред които Медицински университет - Плевен, няколко фирми, сдружение „Българка” - Чикаго и г-жа Ники Лазаро, кметът на Кнежа г-н Илийчо Лачовски, народните представители Владислав Николов, Стефан Бурджев, Васил Антонов, общински съветници от Плевен. Слави Михайлов благодари и на медиите за популяризирането на инициативата.

С провеждането на Звездния бал през последните шест години са подкрепени 238 абитуриенти в неравностойно положение.

Още по темата

Коментирай