ВМРО към БСП: Искате заразата да ни покоси всички 240 човека в парламента?

Политика
26.03.2020 | 10:20 ч.

Депутатът от ВМРО Юлиян Ангелов нападна много разгорещено БСП и изрази подкрепа на предложението на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева депутатите да работят само по примането на актове за извънредното положение.

"Ние ще подкрепим тези мерки, защото когато се наложи да се приемат нови решения, ние трябва да гарантираме сигурността, че да можем да вземем решения. Европейският парламент работи дистанционно, защо и ние да не можем?

Предлагате да стоим 240 човека вътре един до друг, заразата да покоси всички, но като ни покоси, но тогава ще кажете работниците нямат пари за кризата, пенисонерите няма пари, БСП иска да стане така, че парламентът да не функционира, ако на някого не му е ясно, това е целта.

Защо правите тези циркове, това е в интерес на всички граждани. Ние не го правим за избирателите, а за всички граждани. Мен ме интересува по какъв начин хората по-малко да пострадат, по какъв начин да възстановим после държавата, по какъв начин да съдействаме на хората", обясни разгорещено от трибуната на парламента депутатът от ВМРО.

"Какво ще ви попречи армията да помага по КПП-тата, защото да спекулирате и с това!", каза Ангелов.

 

 

 

нт