Виртуална реалност: Вижте как брокерите измислиха начин да ви показват имотите в условията на карантина (ВИДЕО)

Общество
24.03.2020 | 18:32 ч.

Все повече агенции за недвижими имоти търсят информация и обучение за работа с  360 градусови камери и платформи за презентация на имоти във формат 4К.

Club360 организира онлайн обучение за брокери, собственици на агенции за имоти, журналисти, репортери, учители. Club360 е екип от хора с огромна експертиза за работа във Виртуална реалност. Обучението ще бъде в 4 модула, практическо, онлайн, със споделени екрани. Така обучаващият и обучаваните ще виждат на живо.

 Екипът е подготвен да бъде полезен както на хората, които ще създават Виртуална реалност, така и за хората, които са засегнати от извънредните мерки за борба с вируса убиец.

Владимир Йосифов  е брокер с дългогодишен опит в продажбата на недвижими имоти в най-престижните квартали на София. Негова изключителна слабост е столичната улица Витошка, която той популяризира супер успешно с уникални фотографии  във Фейсбук страницата «Витоша булевард, София». Като част от екипа на  Club360,  Йосифов  дежури по 10 часа на ден, онлайн, без почивен ден, за да обяснява на възрастни хора, продавачи, купувачи, наемодатели и наематели що е това Виртуална реалност, как работи и как ще се развива за в бъдеще онлайн пазара на имоти в България.

«Никой не знае колко дълго ще продължи ограничението за придвижване на хора. Ние от  Club360 прогнозираме, че когато пандемията премине, новите технологии ще продължат да бъдат част от живота на много от хората в България. Следете страницата на Club360 и ще може да се регистрирате за обучение.

 Ако сте на възраст над 50 години и имате въпроси за технологията Виртуална реалност - обадете ми се на телефон: 0895417497, без допълнителни импулси. Аз съм Вашата възраст и познавам проблемите Ви», уверява Владимир Йосифов.

 

 

 

 

 
Печатни издания

 

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

2050 гидина.

Карантината си отива...

- Скъпи, най-после ще използваме резервацията за море от 2020 година.

Тя ни е наследство от баба и дядо!

АРХИВ | изберете две дати