Веселинов: Гласувате за БСП и Корнелия – приемате Истанбулската конвенция. Честито!

Политика
24.02.2019 | 12:49 ч.

 

"Явно идеалът на социалистите за Стария континент е земя без нации и държави, населена с африканци, в която щъкат свободно лица от третия пол. Това става ясно от програмния документ, гласуван в Мадрид, на конгреса на европейските социалисти. Независимо от гръмкото популистко говорене на родните леви, техните идеолози на върха имат друга стратегия за развитието на Европа, а това значи и на България. Опасна тенденция, предвид заявката на Тимерманс да оглави ЕК, ако социалистите спечелят превес на евровота през май".

 

Това коментира на фейсбук страницата си заместник-председателят на ВМРО и заместник-председател на ПГ „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов. Според него от изказванията на Тимерманс и Станишев стават ясни няколко неща – социалистите са готови да сринат ценностите на Европа, да заличат нациите, да прокарат всякакви джендър политики, не се интересуват от неравенството в заплатите в страните от т.нар. Източен блок, спрямо останалите страни членки на ЕС. " Вълнува ги само половото такова, харесали са си мигрантите от Африка и вече ги поканиха и  категорично разкриват своят зелен лобизъм по темата „глобално затопляне“. Все опасни тенденции, срещу които БСП съвсем лицемерно и популистки заблуждават избирателите си, че са на различно мнение", казва Веселинов.

 

Ето и пълния текст:

"Много внимателно изчетох всичко, което излезе в нашите медии за конгреса на социалистите в Мадрид. И думите на Станишев, но най-вече тези на Тимерманс, който би председателствал ЕК, ако спечелят изборите. Все пак всеки гласувал за БСП в България трябва да знае, че подкрепя него и идеите му, а не Корнелия и нейните избраници в листата. Та днес за социалистите:

 

1. Основен враг е националната държава и концепцията за Европа на Отечествата. Респективно те са противник на национално-патриотичната вълна и дори осъждат взаимодействието на други партии с нейни представители. (Тук Корнелия в правоверна – неин основен враг са патриотите, а не ГЕРБ или ДПС например);

 

2. Социалистите подкрепят мигрантското нашествие, което е на път да заличи културата на стара Европа. Тимерманс дори казва: „...всеки удавил се в Средиземно море мигрант е нов белег върху душата на Европа. Трябва да се мисли за потенциала на Африка.“ Т.е. след като Меркел покани сирийците, той кани африканците. (Нелеп е опита на Корнелия да вдига шум по Пакта за миграция на ООН, чието подписване патриотите спряхме);

 

3. Истанбулската конвенция и нейните ценности са крайъгълен камък за социалистите. Т.е. ЕК водена или дори повлияна от тях ще продължи да инфилтрира тези от конвенцията във вътрешното право на ЕК, което е задължително и за нас. Това бе заявено в прав текст. (Смешни са опитите на Корнелия да се разграничи – те са за вътрешна употреба);

 

4. Изравняването на заплатите между мъже и жени е споменато в контекста на горното, но на социалистите не им пука, че в Източна Европа заплатите са в пъти по-малки отколкото в Западна. Инициативата на ВМРО и други патриотични партии „Еднакво заплащане за еднакъв труд в Европа“, с която сезирахме ЕП за тази отчайваща несправедливост, явно не ги засяга.

 

5. Глобалното затопляне отново е в центъра на внимание на социалистите, приели зелените идеологеми. Т.е. Европа ще продължи да харчи милиарди и да закрива индустрии без сигурни доказателства за ефекта от тези дейности. Миньорите и енергетиците в Маришкия басейн например ще имат всички основания да се безпокоят за работата си при соцконтрол на ЕК.

Явно идеалът на социалистите за Стария континент е земя без нации и държави, населена с африканци, в която щъкат свободно лица от третия пол. Честито на избирателите им!"

 

 
Печатни издания

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

Грипна ваканция. Няма кой да гледа детето. Връчват го на баща му и като чува, че ще ходи с тате на работа, момченцето грейва като слънце. След 30 мин. в офиса малкият започва да реве. Целият офис се събира да го успокоява.
- Какво, бе, сине, какво стана?! - пита бащата.
Детето през сълзи, хлипайки:
- Къде са всички палячовци, с които ми каза, че работиш?!

АРХИВ | изберете две дати