Важно! В петък и събота не предприемайте нищо ново!

Общество
04.03.2016 | 12:39 ч.

Контрастните преживявания, сензациите, смайващите международни договорености, мистериозните и необясними събития са част от пейзажа на днешния петък. Идеалният вариант е: винаги да се придържаме към позитивната нагласа към живота. Но ... през тези дни прекаленият оптимизъм може да доведе до изпускане на подробности и ентусиазираните ни цели да не са в синхрон със суровата реалност. Внимание! Опасността от прояви на екстремизъм не само в “горещите точки” продължава да е сериозна заплаха, с която всички пътуващи до по-неспокойните места на планетата следва да се съобразят, както днес, така и в събота и неделя – 5 и 6 март.

Важно! Опасността от инциденти, аварии, скандали, които бързо ескалират до драматична развръзка със съдбовни последици, е голяма. Ситуациите днес, а и през тези дни, може да се развиват внезапно, динамично, като оставят впечатление за съдбовност. И в общи линии това ще е вярно! Слънчевото затъмнение от 9 март е мистериозно, като звездният му антураж е страховит. Някои астроанализатори го спрягат с “време на кармична разплата”. Този нюанс на затъмнението, който призовава към “връщане на дългове” – в метафоричен или в буквален смисъл, днес ще бъде силно изявен.

Днешните сензационни събития определено имат и кармичен привкус. Лаконично и ясно американците синтезират закона за Причината и Следствието в неговата ежедневно приложима формула, като казват, че “няма безплатен обяд”. Всеки, който гледа да се измъкне от отговорност (не става въпрос само за връщане на парични дългове), само може да увеличава проблемите си. Защото съвестта вътрешно ще го терзае. Често пиша, че изпитанията имат скрита скъпоценност на благословията, че трудностите работят за наше добро. Да, може би е така. Но когато човек е в епицентъра на притесненията, налягането на паниката и отчаянието блокира силата на философските и утешителни словесни окуражавания. Който вярва в Бога, ще получи утеха и помощ, но неукрепналите съзнания на децата и младежите, както и по-обезверените по-възрастни хора през тези дни са много уязвими.

Внимание! През тези дни (петък, събота и неделя) има опасност от прояви на агресия спрямо деца, по-възрастни хора или такива, наричани “клетниците” в обществото. Обхватът на тези астроконфигурации е по-широкразпростира се поне до 16 март

Важно! Събитията от днешния ден определено имат кармични параметри. Внимание! Част от особеностите на днешния ден произтичат от позицията на Луната в Козирог, която ни кара инстинктивно да действаме така, че да задържим нещата и ситуациите в сегашната им форма. Тази форма ни е позната, предвидима и ни вдъхва чувство за стабилност и безопасност. От друга страна, днес има звездни импулси, които явно подсказват, че определени житейски обстоятелства са остарели с времето и сега вече не могат да ни предложат истинска емоционална, финансова, политическа, икономическа или романична подкрепа.

Иначе казано, през дните на миниатюрната ваканция ще има достатъчно време да се види, че някои въпроси не търпят отлагане. Фигури, които осъзнават необходимостта от “ремонт” и промяна, но избягват да поставят открито проблемите, за да не си нарушат вътрешното спокойствие, под натиска на Принудата (когато няма накъде повече да се търпи) – тези фигури днес и през тези дни могат да избухнат от ярост, да изригнат като вулкан и да изхвърлят огнена лава. За хората на ръководни позиции няма почивни дни, не че непременно се преработват, но проблемите сега са така узрели, че непременно трябва да се предприемат мерки и най-вече Действия. Това може да води и до конфликти.

Днес са възможни неочаквани конфронтациисловесни или другинай-вече по високите управленски нива – в международен, в регионален, в политически или финансов план. Сблъсъците на интереси, на убеждения може да бъдат съпроводени от компроматни войни. Важно! Този петък по някои свои астропоказатели определено има Съдбовни измерения. Предизвикателствата, пред които са изправени представителите на Лъв, Козирог, Стрелец, Водолей, Скорпион са много сериозни! Напрежението ще отмине след 16 март, но въпросите, които предизвикват подобно напрежение следва да намерят решение. Защото Слънчевото затъмнение сгъстява и компресира проблемите и през следващите 6 месеца непрекъснато може да досажда, докато проблемите не се решат. А това решение няма да се случи от само себе си.

Внимание! Днес има хубави астроконфигурации, но опасните са повече! Вечерните и среднощните часове определено са опасни! Шофирайте с повишено внимание! Работете бдително с електроуреди. Не са изключени пожари, поради техническа неизправности. Възможни са кибератаки. Подгответе си алтернативни варианти, тъй като са възможни неочаквани пречки по обичайните маршрути. Причините могат да са разнообразниприродни, инциденти, социални. И в страната, и в чужбина не влизайте в конфликти с чужденци!

И още нещодо 11 март в романтичен план ситуацията може да изглежда хладна, дистанцирана, по-скоро приятелска, отколкото огнено-страстна! Не приемайте твърде присърце липсата на достатъчно нежност. Сега любовта има подчертано интелектуален облик. Фейсбук, филми, евентуално книги и по-малко “милувки и целувки”, както обичаше да казва един голям български астрологполучил своите познания директно от Великия Извор... Внимание! Пазете се от спортни травми и наранявания, не само в петък, а и в събота и неделя!

Важно! В петък и събота не предприемайте нищо ново. Не стартирайте идеи и

Коментирай