Успехи за ученици от НУ „Христо Ботев“ – Плевен, на национални конкурси

Общество
09.04.2019 | 14:57 ч.

Учениците от IV клас на НУ „Христо Ботев“ - Плевен, с ръководител Валентина Николова се представиха отлично на националния кръг на състезанието „Ключът на музиката“. Състезанието се проведе в 3 кръга – общински, областен и национален, информираха от учебното заведение.

Националният кръг се проведе в АМТИИ – гр. Пловдив, а участниците бяха оценявани от национална комисия, определена със заповед на министъра на образованието и науката.

Сред всички 521 участници от цялата страна, участвали на финалния национален кръг за IV клас, Боян Пламенов Атанасов е с най-висок резултат за област Плевен, а учениците Симона Ивайлова Николова, Михаела Лъчезарова Христова и Натали Миленова Захариева показаха отлични знания и постигнаха добри резултати.

Директорът Цветелин Горанов и екипът на НУ „Христо Ботев" благодарят на учениците за високите резултати и достойното им представяне. Пожелават им здраве и успех!

Преди дни дойде и още една новина за отлично представяне на възпитаници на учебното заведение. Александра Михайлова, Мария Михайлова и Мартина Михайлова от 2 Г клас на НУ „Христо Ботев“ получиха грамоти за участие в конкурс за детска рисунка "Моята пролет", организираха от НЧ "Бялата лястовица - 2018" - гр. Дулово. В конкурса участваха 597 ученици от 50 населени места и 76 учебни заведения. Творбите бяха оценявани от специално жури и представени във фоайето на читалището. Изложбата представи творческия потенциал на децата и погледа им към красотата на природата, претворени чрез техниките на изобразителното изкуство.

 

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати