Училището в Гулянци изпрати випуск 2020 година (снимки)

Общество
16.06.2020 | 18:58 ч.

Днес СУ „Хр. Смирненски” - гр. Гулянци изпрати випуск 2020 година, съобщиха от Общинска администрация - Гулянци.

Поради извънредната епидемична обстановка тържеството се проведе на открито, в тесен кръг – абитуриенти, учители, родители и гости. Завършиха 2 класа - 25 момичета и момчета, с класни ръководители Пламена Христова и Таня Радош.
На  празника присъстваха Лъчезар Яков – кмет на общината, Огнян Янчев – председател на Общинския съвет, Митко Нитов – дългогодишен директор на гимназията, Ева Янкова – директор на детската градина.

Празникът започна с издигане на знамето на Република България и посрещане на знамето на училището, което церемониално беше предадено на 11 клас. Директорът на училището Емилия Петрушева поздрави абитуриентите, учителите и родителите, благодари за усилията, които всички са положили през изминалите години и пожела „На добър час!” на младите хора. Тя връчи призове и подаръци за заслуги в различни сфери на училищния живот на всеки от завършващите.

Кметът на общината Лъчезар Яков награди випуск 2020 с парична награда за успешното завършване.  „Община Гулянци има бъдеще и то е във ваши ръце! Вярвам във вашите знания, способности и таланти и ви пожелавам здраве и успешна реализация!”. 

Празненството продължи със стихове и песни и цветя - абитуриентите благодариха на своите учители - от детската градина до настоящия момент, развълнуваха родителите си и дадоха израз на дръзкия младежки дух.