Учениците от ПГССТ „Н. Й. Вапцаров” в Левски се представиха достойно в състезания по професии

Общество
14.04.2019 | 18:02 ч.

Учениците от Професионалната гимназия по селско стопанство и транспорт „Н. Й. Вапцаров” - гр. Левски, се представиха достойно на състезанията по професии, съобщават от гимназията.

Алина Велкова е спечелила второ място по модул „Растениевъдство” и се класира за Националното състезание в Долни Дъбник, а Преслав Ангелов – трето място по модул „Животновъдство”.

В националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” в Ловеч са участвали Ангел Киров, Огнян Стефчов, Милен Сашев и Николай Северинов от 12в клас. Те са се класирали на четвърто място - на три точки от третото място. На кормуването за най-добър водач на МПС Милен Сашев е заел шесто място.

Учениците от икономическата паралелка на ПГССТ „Н. Й. Вапцаров” в Левски Антоан Стефанов, Антонио Крумов и Анатоли Миленов са участвали в поредното издание на Националното ученическо състезание по икономика, организирано от СА „Димитър Ценов” - гр. Свищов, в направление „Предприемачество”. Сформираните екипи са генерирали предприемачески идеи и са представили предложения за разработване на нови изделия на българския пазар. Трето място заслужено е спечелил екипът, в който участва Антоан Стефанов, за предложения иновативен продукт.

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

Габровец купува обеци за подарък.

- За Св. Валентин ли са?

- Едната. Другата - за Осми март. 

 

 

АРХИВ | изберете две дати