Ученици от Общоградското общежитие в Плевен гласят Великденско шоу с Иван Звездев

Общество
16.04.2019 | 14:46 ч.

Иван Звездев ще бъде гост на Великденско шоу – спектакъл, организиран от Общоградско средношколско общежитие - Плевен, съобщи директорът Веселка Лилова.

В аванс тя сподели, че за тайните и вкусовете на българския козунак ще ни разкаже Иван Звездев по време на събитието, което ще се проведе на 18 април от 12:00 часа пред сладкарница „Хензел и Гретел“, етаж 3 на "Панорама мол". По време на спектакъла три отбора ще покажат своите умения в декорирането, боядисването на яйца и приготвянето на вкусен козунак под зоркия поглед на много учители и специалния гост Иван Звездев. Приготвените козунаци и декорираните яйца ще бъдат дарени на ученици с нисък социален статус.

Събитието е отворено за всички жители и гости на Плевен, като публиката ще има възможност чрез аплодисментите си да определи и най-добрия отбор. За любителите на българската кухня всеки ще може да закупи книгата „150 любими рецепти“ на Иван Звездев лично с автограф.

 
Печатни издания

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

Грипна ваканция. Няма кой да гледа детето. Връчват го на баща му и като чува, че ще ходи с тате на работа, момченцето грейва като слънце. След 30 мин. в офиса малкият започва да реве. Целият офис се събира да го успокоява.
- Какво, бе, сине, какво стана?! - пита бащата.
Детето през сълзи, хлипайки:
- Къде са всички палячовци, с които ми каза, че работиш?!

АРХИВ | изберете две дати