Търсят 600 души за работа в МакДоналдс Германия, вижте условията

Общество
13.02.2015 | 11:30 ч.

Агенцията по заетостта съвместно с МакДоналдс ЮгГерманиянабира 600 сътрудници за работа в ресторантите на веригата в различни части на ГерманияМюнхен, Берлин, Хамбург, Франкфурт.

Кандидатите трябва да имат добри познания по немски език. Образованието в сферата на гастрономията е предимство, но не е задължително условие, притежаването на шофьорска книжка също е предимство.

Офертата включва заетост за 6-12 месеца с изпитателен срок от 3 месеца и възможност за продължаване на договора; настаняване в общежитие, осигурявано от работодателя срещу заплащане от кандидата; храна един път дневно по време на работа и работно облекло, осигурени от работодателя. Работата е на смени в различни сферикухня, каса, лоби, склад, почистване, 39 часа седмично.

Заплащането е 8.51 евро на час. Допълнително се заплаща за работа през почивните дни и нощните смени.

През тази година се търсят и сътрудници в ресторантския мениджмънт, но от тях се изискваотлично владеене на немски език.

Кандидатите следва да изпратят по електронна поща следните документи:

 

автобиография в EUROPASS формат (задължително), мотивационно писмо, документи за образование по специалността, препоръка (при наличие) – всички преведени на немски език.

 

 Документите се изпращат на следните е-мейл адреси:

 

За интервю в София: B.Tashenov@az.government.bg.

 

За интервю във Варна: A.Ninova@az.government.bg

 

Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервюта в началото на месец март. Те ще се проведат на немски език от представители на работодателя.

 

 Повече информация кандидатите могат да получат от страницата на Агенцията по заетостта.

Снимка: Интернет