Турнир по ловна стрелба готвят в Кнежа

Общество
17.07.2019 | 14:42 ч.

В събота, 20 юли, от 09:30 ч. на Стрелбището в Кнежа ще се проведе Втори общински турнир по ловна стрелба в дисциплина „СКИЙТ”. В турнира могат да вземат участие ловци, членове на ловно-рибарските дружинки на територията на общината, съобщи в своя фейсбук профил кметът на Кнежа Илийчо Лачовски.

До състезанието няма да се допускат състезатели, които са членове на клубове по спортна стрелба. Записването ще става в стая № 107 в сградата на Община Кнежа, в ловно-рибарски магазин „Ива 79” - гр. Кнежа, или на място на Стрелбището - гр. Кнежа. Срок за записване – до 19 юли.

 
Печатни издания
Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

След като излетял пътнически самолет, командирът обявил по микрофона маршрута и времетраенето на полета, но забравил след това да изключи микрофона. Всички разговори в кабината се чували в салона. Вторият пилот попитал: "Командир, сега какво ще правим?". Командирът отговорил: "Ще пием по едно кафе, а после ще изчукаме Старшата стюардеса!" Стюардеста, която поднасяла закуски на пътниците в салона, чула какво си говорят в кабината и се затичала да предупреди пилотите, че всичко се чува в салона. Но се спънала и паднала на пътеката. Възрастна жена и помогнала да стане, и й казала: "Не бързай баби! Те казаха, че първо кафе ще пият!"

АРХИВ | изберете две дати