Това е русенската ясновидка, която от разстояние "лекува" коронавирус срещу 1000 лева

Крими
06.04.2020 | 15:54 ч.

Феномен Златина или Маг Златина е ясновидката, която Русенската районна прокуратура разследва за измама. От държавното обвинение съобщиха, че са самосезирали по случая след публикации в електронните медии, че въпросната жена взема по 1000 лева, за да "излекува" заболял от заразата КОВИД-19.

В разследване на Нова тв бе разкрита тази история, в което бе представено обаждане от мъж до Златина, която казва, че не осъществява лични срещи с хората, които се обаждат.

Златина, или Златка Василева, която в момента на записа на разговора с нея, твърди, че се намира в Плевен, иска предварително 50 лева, за да направи риуал за молитва. След като парите пристигат при нея обещава и да стопира заразата с букет от билки, както и да направи за "заболелия" най-силната процедура, която ще струва 980 лева. И иска от "пациента" си разрешение да работи, като обещава, че температурата ще падне до часове.

Преди тези обяснения обаче, тя кара мъжа да запали свещ, да сложи икона и да изпие един "Парацетамол". Така явно "отдалеч" Златина сваля температурата на заболелите.

"За да ти помогна, задължително не трябва да споделяш с никой", казва така наречената Маг Златина.

Според разследването на Нова тв Златина живее в Русе, но не е в къщата си, а се е преместила заедно със съпруга си в дома на брат му си в Долни Дъбник, където също отричат, тя да настанена при тях - били на гости за .за ден-два, казва деверът на Златина пред камерата на телевизията.

Златина не е безизвестна и в един от най-популярните бг форуми, където има специална секция за врачки и гледачки. "Ясновидката" била говорила по телефона с жена от форума, която споделя че чула  "верни неща за настоящето си", но освен това Златина веднага й открила магия (само по гласа - б.ред.) и поискала за развалянето на проклятието 260 лева.

 

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Може да е умна,

пък да не го показва?

- А може да е тъпа

и да не го крие!

АРХИВ | изберете две дати