Тони Димитрова и хепънинг на площада за Деня на Европа в Плевен

Общество
09.05.2015 | 14:33 ч.

С празничен хепънинг на обновения площад „Възраждане“, Плевен отбеляза  Деня на Европа - 9 май. Проявата бе част от мащабната национална кампания под надслов „Да създадем заедно България 2020“, провела се в продължение на два месеца във всички български общини.

Организаторите на концерта - Областният информационен център и Община Плевен, посрещаха гостите си с информационни щандове, посветени на програмите на ЕС, и лакомства за най-малките участници в проявата. Празничната инициатива уважиха и редица официални лица. Сред присъстващите бяха председателят на 43-ото Народно събрание Цецка Цачева и евродепутатът Андрей Ковачев, които дадоха начало на концерта. Присъстваха и народният представител Владислав Николов, областният управител Ралица Добрева, кметът на Плевен проф. д-р Димитър Стойков, председателят на Общинския съвет Дарин Ангелов, който бе в компанията на двете си деца, и др.

На сцената се представиха поп изпълнителка Гергана Тодорова, която учи в Сорбоната, и ученици от ОУ „Св. Климент Охридски“.За 9-и май за плевенчани и гостите на града концерт изнесе и Тони Димитрова. Настроението на деня не успя да помрачи дори краткият дъжд, превалял в този час над Плевен.

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати