Тодор Батков: Всички сме преходни, „Левски“ не е!

Спорт
15.02.2020 | 14:03 ч.

Бившият собственик на Левски Тодор Батков беше  част от похода на "сините" фенове, който се състоя преди футболното дерби днес с ЦСКА.   Ето какво каза Батков, цитиран от topsport.bg:

 

"Очаквам да се получи хубав мач. Отличен шанс да покажем, че народът седи зад „Левски“. Тежки времена настъпиха. „Левски“ го е имало, има го и ще го има. Всички ние сме преходни, но не и „Левски“. Както и патрона на клуба - този велик българин. Както всичко в живота, и „Левски“ изпитва сега трудности.

 

Феновете са най-голямото богатство на „Левски“. Дано футболистите го почувстват. Но с този треньор, който имаме съм сигурен, че го знаят и им го е предал, защото Хубчев е истински левскар. Добър човек, професионалист. Добре, че в този момент той води „Левски“.

Би трябвало "сините" вече да вземат трофей. Вече десет години нямаме. Сега се наредиха интересни мачове за първенството, а и за Купата. „Левски“ ще се оправи с помощта на всички привърженици. Трябва да продължаваме да обичаме „Левски“ и който с каквото може, да помогне".