Тази вечер Джон Лоутън и Б.Т.Р. излизат на сцената в Левски

Общество
17.07.2015 | 18:23 ч.

През последните дни град Левски е малката Каварна на България. Както „Посоки“ съобщи, от сряда вечер градът е арена за изява на млади рокгрупи от цялата страна в рамките на втория по рода си рокфестивал „Youth music fest -Левски 2015“. Музикалната емоция владее сцената пред Общината, като началото на концертите е всяка вечер от 18:00 ч., а входът - свободен. Кулминацията на фестивала се очаква да бъде обаче тази вечер, когато на сцената излизат легендарният вокалист на "Юрая Хийп" Джон Лоутън и групата Б.Т.Р.

 

Заповядайте всички, за да усетите на място заедно с нас емоцията от хубавата музика, покани от Плевен кметът на Левски Любка Александрова. За невероятния дух на фестивала заслуга имат и емблематичната Ернестина Шинова, която е водещ на роксъбитието, и Андрей Слабаков, който е един от продуцентите на фестивала.

Рокфестивалът в град Левски е организиран като цяло от Соник старт и е част от тяхната национална кампания Толерантност „Равни под слънцето“. Фестът е и основното събитие в програмата за честването на 70 години от обявяването на Левски за град.

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати