Спецполицаи, митничари и данъчни провериха търговски обекти в Буковлък

Общество
11.01.2019 | 12:14 ч.

Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и специализирани полицейски сили при ОДМВР – Плевен, съвместно със служители от Митническо бюро - Плевен, ТД НАП- Офис Плевен и инспекторат от Община Плевен, са провели  специализирана операция за противодействие на нерегламентирана търговска дейност. Те са проверили два търговски обекти в село Буковлък, съобщи Областната дирекция на МВР.

В първия обект, стопанисван от 32-годишен, служители на Митническо бюро Плевен са съставили протокол и предстои да съставят акт за съхранението на 19 кутии с цигари без валиден български бандерол марка "Winston". Служители на ТД НАП са съставили един акт за извършване на нерегламентирана търговска дейност, без да има регистрация и налично фискално устройство.

В друг обект, представляван от 52-годишен, служители НАП са съставили един акт за извършване на нерегламентирана търговска дейност, без налично фискално устройство и КДФО. Предстои издаване на заповед от ТД НАП - офис Плевен за запечатване на двата търговски обекта.

 
Печатни издания
Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

Семеен скандал:
- Не мога да повярвам, че си ходил на проститутка! - крещи жената.
- Няма как да обвиняваш мен за това. Ти не искаш да правиш секс с мен.
- За това си виновен ти! Никога не си ми казвал, че си готов да си плащаш!

АРХИВ | изберете две дати