Собственици на „Лада“ от цялата страна се събират в Плевен

Общество
12.06.2015 | 10:20 ч.

Атрактивна автосреща очаква Плевен през предстоящите два почивни дни. На 13 и 14 юни градът е домакин на национална сбирка на „Лада Клуб България“.

„Всички фенове на марката, независимо дали ще са само зрители или активни участници. Всички бивши, настоящи или бъдещи собственици на Лада. Всички, за които Лада е не само кола, но и начин на живот, хоби или професия.Всички сте добре дошли“, се казва в поканата от организаторите.До момента участие във форума са заявили 104 собственици на возилото.

 

Срещата ще започне в събота сутринта в 10 часа, като сборно място е паркингът пред магазин „БауМакс“. От там в атрактивно шествие всички автомобили ще преминат през целия град, с крайна спирка - картинг пистата край Плевен. Именно там по програма в 11.30 часа ще бъде тържественото откриване на срещата, а след това ще започне дрифт шоу и италианско преследване. Участниците в сбирката на „Лада Клуб България“ ще демонстрират майсторско управление, спринт по двойки, свободно каране в групи по 4 автомобила и волна програма. Ще има и представяне на модифицирани автомобили от популярната марка.

Неделната програма предвижда свободна програма за участниците с посещение на Панорама "Плевенска епопея 1877” и разходка в парк "Кайлъка".

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати