Слави Трифонов похвали тв проекта си с висок рейтинг

Култура
15.11.2019 | 10:21 ч.

Слави Трифонов отговори на критиките за новия му тв проект 7/8, упрекван в слаб начален старт на така очакваната нова медия на шоумена.

Известно той и сценаристите му, понастоящем почти всички зам-председатели на политическия проект, който очаква регистрация в съда  - "Няма такава държава", Трифонов рядко дава изявления за медиите. За сметка на това, каквото има да каже, го публикува във Фейсбук.

Така и този път, верен на себе  си, Трифонов излезе с данни за рейтинга на шоуто си от 13 ноември:

"Продължавам да ви информирам за това, което правим и за вашия реален интерес към това, което правим. Защото, както съм казвал неведнъж - силата е в истината.

Според данните на „Би Медия Консултант“ вчера, 13 ноември, достигнатата аудитория (Reach %) на „7/8 ТВ“ в часовия пояс 19:00 - 23:45 ч. на национална база във възрастовата група 15-70 г. е 1 милион 127 хиляди 480 зрители. Или 22.3 % Reach.

Лидер по зрителски интерес вчера отново е „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ с достигната аудитория на национална база от 12.7 % Reach. Снощното предаване беше особено специално за мен заради участието на Камен Воденичаров, който се превъплъти в образа на Соломон Паси. За мен беше удоволствие отново да участвам в скеч заедно с Камен. Нещо, което не се беше случвало от 1998 г.", съобщава гологлавият шоумен.