Синът на скулптора Георги Чапкънов - Константин обрал банката в София

Крими
13.02.2020 | 17:34 ч.

Синът на скулптора Георги Чапкънов - Константин, е мъжът, който е обрал банковия клон на бул. Цар Борис III в столицата на 12 януари.

Като възможен мотив за престъплението се посочва, че наследникът на Чапа имал много дългове. Той вече е арестуван, след като отмъкнал около 11 000 лв.

Обирът Константин направил с чорап на главата, съобщава 24 часа. Криминалистите бързо го разкрили, тъй като чорапът, който бил сложил на глава си се скъсал, но освен това и прозирал.

Най-малкият от наследниците на именития скулптор употребявал наркотици и имал големи задължения.

Георги Чапкънов отказва да коментира обира. Той обяснява, че Коста и снаха му са перфектни скулптори, но нямало работа и минават покрай ангажиментите на Чапкънов старши. Средният му син - Тодор Чапкънов е режисьор на сериала на bTV "Скъпи наследници" и участва в много холивудски продукции. Братът заявява, че нищо не знае за ареста на Константин.

Полицията все още не е заловила извършителя на обира на банков клон в понеделник, който взе 15 000 лв.

 

 

 

 

gd

Коментирай

ники
13.02.2020 | 17:52 ч.
само да попитам господа като влезете да обирате банки ако случайно има някой полицай цивилен и ви застреля мислите ли въобще или само пари са ви в празните кратуни въпрос на време е и това да се случи така че бъдещи обирджий много добре се чукнете по празните кратуни преди да решите каквото и да е
 
Печатни издания

 

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

2050 гидина.

Карантината си отива...

- Скъпи, най-после ще използваме резервацията за море от 2020 година.

Тя ни е наследство от баба и дядо!

АРХИВ | изберете две дати