С изискано тържество МЕТРО Плевен отбеляза своята 10-годишнина

Общество
16.10.2018 | 15:52 ч.

С изискано тържество МЕТРО Плевен отбеляза днес своята 10-годишнина. Десетки приятели, партньори и клиенти на юбиляра дойдоха да го поздравят лично. Сред гостите бяха кметът на Плевен Георг Спартански, оперативният директор на МЕТРО България Жан Котан, малките певци и танцьори от детска градина „Щурче“ и момичетата от фолклорна група „Синчец“.

„Тези 10 години минаха с много предизвикателства и трудности. Претърпяхме много промени и трябваше да вземем различни трудни решения. Въпреки това МЕТРО Плевен успя да запази своя дух и своята амбиция да върви напред“, каза в началото на тържеството управителят на магазина Павел Илиев.

Той допълни: „Две са нещата, които ни помогнаха през тези години. И едното със сигурност сте вие – нашите клиенти и партньори. Благодаря ви! Второто са нашите служители, които всекидневно ни помагаха в нашата работа. Благодаря и на вас!“.

Освен 10-ата си годишнина МЕТРО Плевен днес имаше и друг повод за гордост – обновяването на неговия отдел „Деликатеси“. Асортиментът му е обогатен с много сирена, кашкавали и други млечни продукти, съобщи Павел Илиев.

„40 на сто от служителите на МЕТРО Плевен работят от самото отваряне на магазина. Благодарение и на тях съществуваме вече 10 години. Екипът на МЕТРО Плевен е най-младият и най-успешният наш екип. Вероятно затова той е шампион в състезанията по футбол, шахмат, тенис на маса и др. Но най-вече са шампиони във връзките с клиентите. Искам да им благодаря и да ги аплодираме“, каза оперативният директор на МЕТРО България Жан Котан.

„Трудно можем да си представим съвременна България по отношение на търговията с хранителни и нехранителни стоки без трайното и значимо присъствие на търговската верига МЕТРО. Тя предоставя услуга с такова качество, каквото малко търговски вериги могат да предложат. Благодарение на ръководството и персонала на МЕТРО Плевен всеки се чувства в магазина като желан гост и партньор. Нека след 10 години отново се съберем тук на такова мило тържество и ние – клиентите, бъдем пак така доволни и благодарни за това партньорство с търговската верига МЕТРО“, каза в поздрава си към домакините плевенският кмет Георг Спартански.

Той и управителят Павел Илиев имаха удоволствието да разрежат огромната торта за юбилея на МЕТРО Плевен.

С изпълненията си малките таланти от детска градина „Щурче“ и момичетата от фолклорна група „Синчец“ очароваха публиката и бяха възнаградени с бурни аплодисменти.

За своите гости домакините бяха приготвили специални оферти, томбола с награди и впечатляващо красива маса с вкуснотии от асортимента на магазина.

 
Печатни издания
Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

Семеен скандал:
- Не мога да повярвам, че си ходил на проститутка! - крещи жената.
- Няма как да обвиняваш мен за това. Ти не искаш да правиш секс с мен.
- За това си виновен ти! Никога не си ми казвал, че си готов да си плащаш!

АРХИВ | изберете две дати