Плевенските полицаи са първи в стрелба с пистолет на турнир „Кракра“ в Перник

Общество
21.10.2019 | 16:44 ч.

Турнир по стрелба с пистолет „Кракра“ събра на 18 октомври в Перник 16 отбора от различни структурни подразделения на МВР. Това бе осмото поредно издание на Републиканския турнир. Организатори на събитието бяха ОДМВР – Перник, и Центърът за бойна подготовка и спорт при Академията на МВР, съобщи Областната дирекция на вътрешните работи в Плевен.

Участниците от ОДМВР - Плевен, бяха Лидия Петкова, Анелия Петрова, Илиян Георгиев, Людмил Христов и Борислав Чоранов. В комплексното класиране те станаха първи и завоюваха купа. Втора купа беше присъдена след оспорваната надпревара в отборното класиране при жените, където плевенчанки са трети. Достойно се представиха нашите стрелци в индивидуалните надпревари. Лидия Петкова отново демонстрира точен мерник при жените, а Илиян Георгиев при мъжете.
Директорът на ОДМВР – Перник, връчи плакет на победителите.
Плевенският тим традиционно печели отличията на турнира „Кракра“ в Перник. На миналия формат през 2018 година те отново се окичиха с медали като победители в комплексното класиране. Новият сезон предстои, а с него и бъдещите отличия.
Ръководството на ОДМВР – Плевен, поздравява състезателите и пожелава здраве, спортни победи и професионални успехи в борбата с престъпността и осигуряването на ред и законност.

 

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати