Плевенските полицаи отново са първи в републикански турнир по стрелба с пистолет

Спорт
14.04.2019 | 17:19 ч.

В Плевен се проведе традиционният турнир по стрелба с пистолет в памет на Величко Величков. Майсторството си на стрелбището показаха 20 отбора от различни структурни подразделения на МВР.

С високи резултати в комплексното класиране за първото място се пребори отборът на ОДМВР – Плевен, Академията на МВР е на второ място, а ОДМВР – Пазарджик, е на трето.

Оборът на ОДМВР – Пазарджик, при жените е на първо място. Стрелците от СОБТ са първи в надпреварата при мъжете. Индивидуално при дамите с най-добро представяне е Мария Ботева, а при мъжете - Динко Терзийски от СОБТ.

Финала на съревнованието направи заместник-директорът на Областната дирекция на МВР в Плевен, който връчи на победителите медали, купи и грамоти. „Изказвам благодарност на организаторите, които доказаха и този път висок професионализъм. Пожелавам на всички участници достойно представяне и на бъдещи състезания. Очакваме ви отново в Плевен и на други спортни инициативи! Пожелавам през годината здраве, оптимизъм, воля за победа и реализация и бъдещи спортни успехи!“, каза в заключителното си слово директорът. Турнирът се провежда за 25-а поредна година в Плевен.

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Може да е умна,

пък да не го показва?

- А може да е тъпа

и да не го крие!

АРХИВ | изберете две дати