Плевенчанката Ивет Горанова на лагер с националния отбор по карате на Белмекен

Спорт
12.05.2020 | 18:47 ч.

Плевенската каратистка, възпитаничка на плевенското Спортно училище „Георги Бенковски“ и състезателка на КБИ „Петромакс“ – Плевен Ивет Горанова ще вземе участие в лагера на Националния отбор по олимпийско карате за мъже и жени. Той ще се проведе на високопланинската база Белмекен от утре до 2 юни, съобщиха от БНФК, цитирана от БНР.

В лагера освен Ивет ще участват състезателите  Александра Стублева, Стефан Петков и Васил Ривов, които се подготвят за олимпийските квалификационни турнири за Игрите в Токио през 2021 година. Спортистите ще бъдат водени от треньорите в националния отбор Ангел Ленков, Борислав Иванов и Марин Маринов, както и от кондиционния треньор Слави Топузов.

Българската национална федерация по карате работи със Сенсей Антонио Олива, който е поканен като консултант в централа, за да допринесе за усъвършенстването на националните състезатели по пътя към Олимпийските игри в Токио. През последните две години треньорът проведе няколко семинара на българския национален отбор по карате.

Още по темата

Коментирай

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Може да е умна,

пък да не го показва?

- А може да е тъпа

и да не го крие!

АРХИВ | изберете две дати