Плевен: ЗС „Ал.Стамболийски“ обявява листата си за съветници до 1 септември

Общество
02.07.2015 | 09:23 ч.

чисти ръце, хладен ум и горещо сърце" ще е мотото на кампанията за предстоящите местни избори на Земеделски съюз "Александър Стамболийски" - Плевен. То бе обявено на провелото се в зала "Катя Попова" общо събрание на общинската партийна организация. На събитието присъства председателят на ЗС "Александър Стамболийски" Спас Панчев и областният председател на партията Януш Донев.

 

Председателят на Общинския земеделски съвет и кандидат за кмет на Плевен  Красимир Атанасов представи задълбочен анализ на обществено-политическата обстановка в общината преди изборите. Той се спря подробно на състоянието на основните политически опоненти и представи прогнозите си за изборния резултат. Атанасов информира, че вече имат изграден предизборен  щаб, работи се по подготовката на застъпници. Като проблем той посочи липсата на представители на партията в ОИК. До 1 септември 2015 г ще са ясни и кандидатите за общински съветници на партията.

 

Красимир Атанасов призова за обединение на всички социално ангажирани политически партии за противопоставяне на задаващата се национална катастрофа. В специално подготвената декларация се приканват двете леви партии да се явят самостоятелно на предстоящите избори в Плевен, но да се обединят зад кметската кандидатура на ЗС "Александър Стамболийски". От партията се надяват и на обща работа в бъдещия Общински съвет. Декларацията е приета на заседание на Управителния съвет на Общинската земеделска дружба - Плевен и бе одобрена с явно гласуване от присъстващите на общото събрание. Тя ще бъде изпратена до общинското и национално ръководство на БСП.

В края на събранието бяха връчени  карти на новоприети членове на ЗС "Александър Стамболийски"- Плевен.

Коментирай

най-накрая
02.07.2015 | 10:19 ч.
плевен дочака достоен човек да се кандидатира за кмет от подходяща партия, някога основана в плевен. браво на господин Атанасов, че избра земеделския съюз, а не някоя от компрометираните управляващи партии. Всички УВАЖАВАЩИ СЕБЕ СИ ХОРА, нека да гласуваме за НЕГО.