Плевен: Владислав Николов и Ралица Добрева оглавяват областния и общинския щаб на ГЕРБ

Политика
17.02.2019 | 18:09 ч.

Народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева председателстват съответно предизборните щабове на ГЕРБ на областно и общинско ниво за предстоящите избори за български представители в новия състав на Европейския парламент.

„Сега е времето България да утвърди своя европейски авторитет. Изборът на повече евродепутати от ГЕРБ – ЕНП е гаранция за защитата на българските интереси, от една страна, и успешното европейско развитие на страната - от друга.” С тези думи Владислав Николов в качеството си на ръководител на областния предизборен щаб се обърна към колегите си. Той подчерта, че разчита на усърдната работа на общинските щабове и на всеки един член и симпатизант на партията.

„Когато в една партия се работи, е нормално да има и разногласия, но онова, което отличава ГЕРБ от всички други партии, е способността да се обединява около каузи. Евроизборите са поредната важна за бъдещето на страната цел. И заедно ще постигнем успех”, каза председателят на общинския щаб на ГЕРБ Ралица Добрева. Тя насърчи членовете на щаба да търсят личния контакт с хората и в разговорите си с тях да следват единствено и само фактите – реално свършената работа и постигнатото до момента от правителството, евродепутатите и еврокомисаря ни.

 
Печатни издания

 

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

2050 гидина.

Карантината си отива...

- Скъпи, най-после ще използваме резервацията за море от 2020 година.

Тя ни е наследство от баба и дядо!

АРХИВ | изберете две дати