Плевен: Структурите на БСП вече обсъждат свои номинации за евроизборите

Политика
13.02.2019 | 14:11 ч.

„На дневен ред при нас е подготовката на БСП за предстоящите избори за Европейски парламент. Съобразно решение на пленума на Общинския партиен съвет в Плевен стартирахме номинативната ни кампания през основните ни организации. Тя ще бъде финализирана с общинска партийна конференция в началото на март. Тогава ще структурираме и ще изчетем всички номинации - такива, каквито са направени от нашите низови структури.“ Това заяви днес общинският председател на БСП в Плевен Свилен Атанасов.

Според него предстоящите евроизбори ще бъдат тест и за плевенчани, като част от българското общество, за това какви са нагласите и каква е настройката на хората по отношение на текущата политическа ситуация в национален план.

„Мисля, че този път БСП ще се обособи не като основна, а като водеща политическа сила. Тя има един изключително богат кадрови ресурс – достойни имена, които ще намерят място в листата“, допълни Свилен Атанасов.

 

 

 
Печатни издания

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

Грипна ваканция. Няма кой да гледа детето. Връчват го на баща му и като чува, че ще ходи с тате на работа, момченцето грейва като слънце. След 30 мин. в офиса малкият започва да реве. Целият офис се събира да го успокоява.
- Какво, бе, сине, какво стана?! - пита бащата.
Детето през сълзи, хлипайки:
- Къде са всички палячовци, с които ми каза, че работиш?!

АРХИВ | изберете две дати