Плевен: Стил и елегантност на 61-ия „Парад на модата“ /Снимки/

Общество
21.12.2015 | 14:28 ч.

Истинска феерия от цветове и материи, музика и светлини подари на плевенчани поредния „Парад на модата”. Модната фиеста се проведе в неделя вечер в ДКТ „Иван Радоев“Плевен с участието на дизайнери, завършили мода в Милана, Лондон и София, както и студенти от специалност мода в Националната художествена академия и Нов български университет.

Десетки модели на различна възраст представиха най-актуалното в ежедневното и официално облекло. Своите виждания за развитието на модата от сцената на ДКТ”Иван Радоев” показаха вече утвърдени имена и дебютанти в тази индустрия. Сред тях -  Светла Димитрова, Димитър Кръстев, Александра Мешкова, Мария Божилова, Галя Златева, Мия Момчилова, Росица Кузманова, Христина Димитрова, Анна Димчева и Миглена Нгуен. За завършения вид на тоалетите допринесоха и бижутата на Мария Църкова, Надежда Христова и Виктория Върбанова.

 За цялостната визия на спектакъла допринесоха още изпълненията на Снежина Димитрова и Магдалена Лунголова, както и танците на Жени Василева и Боян Бончев и възпитаниците на Клуб по спортни танци „Дъга”. Авторът на 61-вия „Парад на модата” Георги Ангелов бе посрещнат на сцената на фона на вечната песен на Фреди Меркюри „Шоуто трябва да продължи” и под бурните аплодисменти на публиката.