Плевен: Шофьор и двегодишно дете загинаха в тежка катастрофа

Общество
14.04.2019 | 15:50 ч.

Шофьор и двегодишно момиченце загинаха при тежка катастрофа на пътя между Долни Дъбник и град Искър, съобщи Областната дирекция на МВР в Плевен.

Фаталният инцидент станал в ранния следобед в петък. Ударили са се два автомобила - „Фолксваген“ и „Хонда“. На местопроизшествието незабавно са изпратени полицейски служители и автоексперт. Екип на РДБПЗН – Плевен, е оказал съдействие за изваждане на пострадалите от огънатите ламарини. При инцидента на място са загинали водачът на фолксвагена – 21-годишен, и момиченце на 2 години, и двамата от град Искър. Тяхната спътничка – 27-годишна, също от Искър, е настанена за лечение в плевенска болница в тежко състояние.

В хондата са пътували две жени и момченце на 6 месеца - и тримата от село Галиче. След инцидента са транспортирани в Спешна помощ – Плевен. 40-годишната водачка на автомобила има травми и фрактури, а другата пътничка – 21-годишна, е с леки наранявания. Момченцето има травми в областта на рамото. На място огледите продължават. Уведомена е прокуратурата.

 
Печатни издания

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

СЛЕД КАТО ПЕТКО УДАРИ

ПЕТАТА РАКИЯ,

ВИРУСЪТ СИ СВАЛИ КОРОНАТА

И ПОПИТА НЕЖНО –

"ТИ МЕНЕ УВАЖАВАШ ЛИ МЕ, ИЛИ НЕ?  laugh

АРХИВ | изберете две дати