Плевен с трети зам.кмет - арх.Невяна Иванчева

Общество
19.11.2015 | 14:10 ч.

Ясен е и третият зам.кмет на община Плевен. Това е арх. Невяна Иванчева, чийто ресор ще бъде териториалното развитие и градоустройство. Арх. Иванчена е назначена на поста в сряда, съобщиха от местната управа

 

Арх. Невяна Иванчева е завършила ВИАС - София. Работила е в Проектантска организация - Плевен, ЕАД „Плевен проект”, и като главен специалист „ТСУ“ в Община Плевен. Впоследствие е имала свободна проектантска практика. Два мандата - от 2001 до 2007 год., е председател на Съюза на архитектите в България - Плевен. Била е общински съветник в мандата 2003 - 2007 година. От 2012 година досега арх. Иванчева е била главен архитект в Община Свищов.

С назначението на арх. Невяна Иванчева, заместниците на кмета Георг Спартански стават трима. Както „Посоки“ писа, другите двама са Милен Яков, който е с ресор „Финанси“, и Стефан Милев, който ще отговаря за всички европроекти на общината. Очакват се и нови имена на зам. кметове на Плевен.

Коментирай

Л.Тодоров и В.Яков
24.11.2015 | 08:59 ч.
Очакваме среща с Арх.Иванчева,в която ще си проличат нейните професионални качества и позиция спрямо незаконното строителство.Констатацията и отстраняването на такива случай е задължение на Общинската администрация.Отношението към проблема ни определено ще даде отговор,коя е Арх.Иванчева.