Плевен: През уикенда заловиха трима сериозно почерпени шофьори

Крими
22.07.2019 | 18:32 ч.

Трима сериозно почерпени шофьори са заловени от пътните полицаи в региона през уикенда, съобщи Областната дирекция на МВР в Плевен.

В Районното управление в Долна Митрополия е започнато бързо производство за шофиране под въздействието на алкохол. В град Тръстеник на улица "Никола Доровски" е установено, че 56-годишен местен жител управлява „Ровър" с концентрация на алкохол в кръвта си 1,67 промила. Проверката е извършена с дрегер. Издаден е талон за медицинско изследване. Уведомен е прокурор при РП - Плевен.

В Червен бряг на кръстовището на улица "Дядо Вълко" и улица "Цар Асен" с техническо средство е проверен водачът на мотопед Vai - 61-годишен местен жител. Уредът е отчел, че управлява с концентрация на алкохол 2,23 промила. Моторното превозно средство е било без регистрационна табела. На нарушителя е издаден талон за медицинско изследване, но той е отказал кръвна проба във ФСМП - гр. Червен бряг. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

В нощта срещу понеделник пак в Червен бряг - на улица "Иван Вазов", е спрян "Фолксваген Голф". От извършената проверка за алкохол с дрегер е установено, че водачът – 50-годишен от село Долни Луковит, управлява с концентрация на алкохол 2,25 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но нарушителят отказва кръвна проба във ФСМП - гр.Червен бряг. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

Стил по време на карантина

 
Изкъпах се, 
гримирах се 
и сега ще си правя прическа,
че ще излизам на балкона!

 

 

АРХИВ | изберете две дати