Плевен: Насрочиха нова дата за определяне съставите на секционните избирателни комисии

Общество
10.09.2019 | 15:34 ч.

Консултации между политическите партии и коалиции за определяне съставите на секционните избирателни комисии /СИК/ на територията на община Плевен ще се проведат отново на 13 септември 2019 г. /петък/ от 11.00 часа в Заседателната зала на Община Плевен на III етаж в административната сграда на пл. „Възраждане” 2.

Предложението за ново провеждане на консултации за определяне състав на СИК на територията на община Плевен при кмета на община Плевен направиха присъствалите упълномощени представители на Политическа партия „Движение за права и свободи”, Коалиция „БСП за България”, НФСБ, партия „Атака”.

Кметът на община Плевен Георг Спартански ще предложи на предстоящите консултации подписване на Споразумение между политическите партии и коалиции в община Плевен относно разпространение на агитационни материали по време на предизборната кампания за избори за общински съветници и кметове на 27 октомври 2019 год. Т. нар. джентълменско споразумение цели ограничаване на последиците от афишната и плакатна война, която нанася щети на инфраструктурата на града.

 

 
Печатни издания

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

Случаят Хари - Меган

за пореден път ни убеждава,

че дори да те е родила принцеса,

правиш туй, което ти казва жена ти

 
АРХИВ | изберете две дати