Плевен: Намериха наркотици в хотелски стаи, арестувани са двама наематели

Крими
17.07.2019 | 14:02 ч.

 

 

За незаконно притежаване на наркотици са задържани 26-годишен и 44-годишен, съобщи Областната дирекция на вътрешните работи в Плевен.

На 16 юли в 17.00 часа служители от РУ - Кнежа, са извършили проверки в стаи на хотел в града. В помещение, наето от 26-годишен от село Брезник, в нощно шкафче до легло е намерен полиетиленов плик, съдържащ топче от суха зелена тревиста маса и съцветия. В стая на 44-годишен от град Трън са установени полиетиленов плик, съдържащ суха зелена тревиста маса и съцветия, полиетиленов плик, съдържащ бяло твърдо вещество, и две саморъчно свити цигари със суха зелена тревиста маса.

Дрогата е предадена доброволно с протоколи. За намереното мъжете са заявили, че това са марихуана и пико - амфетамини, и са за лична употреба. Предстои назначаване на физикохимическа експертиза за установяване вида на наркотичните вещества. По случаите са образувани бързи производства.

 
Печатни издания
Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

След като излетял пътнически самолет, командирът обявил по микрофона маршрута и времетраенето на полета, но забравил след това да изключи микрофона. Всички разговори в кабината се чували в салона. Вторият пилот попитал: "Командир, сега какво ще правим?". Командирът отговорил: "Ще пием по едно кафе, а после ще изчукаме Старшата стюардеса!" Стюардеста, която поднасяла закуски на пътниците в салона, чула какво си говорят в кабината и се затичала да предупреди пилотите, че всичко се чува в салона. Но се спънала и паднала на пътеката. Възрастна жена и помогнала да стане, и й казала: "Не бързай баби! Те казаха, че първо кафе ще пият!"

АРХИВ | изберете две дати