Плевен: Готов е констативният протокол за състоянието на Спортно-информационния център

Общество
25.07.2019 | 16:04 ч.

По разпореждане на кмета Георг Спартански експерти от Община Плевен извършиха две проверки за състоянието на сградата на Спортно-информационния център, намираща се на пл. „Свобода”, съобщиха от общинската управа.

Първоначално е направен оглед на фасадата на зданието, която видимо е компрометирана и крие опасност за отлепване и падане на облицовката. Втората проверка, направена съвместно с представители на РСПБЗН, обхваща и вътрешността на Центъра. Констатацията е, че сградата, която е съсобственост на държавата и частна фирма, няма технически паспорт. В резултат Община Плевен направи предписание на архитекта да бъде изготвен такъв паспорт, в който да бъдат описани видовете ремонтни дейности, от които се нуждае Центърът, и сроковете за изпълнението им съгласно съответните нормативни документи.

 

 
Печатни издания
Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

След като излетял пътнически самолет, командирът обявил по микрофона маршрута и времетраенето на полета, но забравил след това да изключи микрофона. Всички разговори в кабината се чували в салона. Вторият пилот попитал: "Командир, сега какво ще правим?". Командирът отговорил: "Ще пием по едно кафе, а после ще изчукаме Старшата стюардеса!" Стюардеста, която поднасяла закуски на пътниците в салона, чула какво си говорят в кабината и се затичала да предупреди пилотите, че всичко се чува в салона. Но се спънала и паднала на пътеката. Възрастна жена и помогнала да стане, и й казала: "Не бързай баби! Те казаха, че първо кафе ще пият!"

АРХИВ | изберете две дати