Плевен: Диана Данова е номинирана за член на НИС на Жени ГЕРБ от Плевен

Общество
13.01.2015 | 10:34 ч.

Диана Данова, общински съветник от ГЕРБ Плевен, е номинирана за член на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ. Това стана на събрание на Областната дамска структура на 12 януари, информираха от централата на партията в Плевен. Кандидатура на Данова ще бъде издигната на Общото събрание на Жени ГЕРБ, което ще се проведе на 18 януари в НДК в София.

Диана Данова е учител, магистър по математика и информатика, завършила е Софийския университет. Преподавател е в Математическа гимназия „Гео Милев” - Плевен и председател на Съюза на математиците в България за Плевен. Член е на Постоянната комисия “Култура, вероизповедания и международна дейност” и на Постоянната комисия “Образование, спорт и младежки дейности” в Общински съвет - Плевен. Тя е изключително активна както в професионалната си сфера, така и като общественик, заявиха от ГЕРБ.

На областното заседание на Жени ГЕРБ - Плевен, водено от областния коордитатор на дамската структура Петя Василева, са избрани и 16 делегати за националния форум в неделя. Като гост на областното заседание на Жени ГЕРБ присъства и областният координатор на ГЕРБ депутатът Владислав Николов.

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати