Плевен: Децата от ДГ „Щурче“ спортуваха заедно със своите родители и учители

Общество
18.03.2019 | 15:42 ч.

Децата от втора възрастова група „Приятели“ при Детска градина „Щурче“ - Плевен, съвместно със своите родители, преподаватели и гости, проведоха заключителния етап на двегодишния проект „Заедно можем повече“. За инициативата информираха от детското заведение.

Педагозите на групата - старши учител Стела Цанова и учител Таня Кацарска, успяха да обединят усилията на семействата и социалните партньори, за да покажат как можем да постигнем „чудеса“, когато сме мотивирани от споделена визия и ясни цели. Всички те спортуваха за здраве, а прекрасните малчугани показаха колко много умения в спорта са придобили.

Компетентното жури с председател старши експерт предучилищно образование в РУО - Плевен, Маруся Додова и членове: началник отдел „Образование“ в Община Плевен Йонита Иванова и треньорът по футбол на малките „щурчета“ Пенко Симеонов, следяха за бързината, сръчността, уменията и толерантността на деца и родители, за да излъчат най-достойните победители. А това бяха малчуганите от група „Приятели“.

Празник, преминал със смях, песни, танци, състезания, в който се включи старши учител по музика Борянка Събчева и директорът на детската градина Христинка Рангелова. Съвместната дейност е гарант за успех при осигуряване на единство на системата „Родител - дете - учител“, сподели г-жа Рангелова. Спортният празник се проведе в спортния комплекс на Медицинския университет, като екипът на ДГ „Щурче“ благодари за оказаното съдействие и помощ.

 

 

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Може да е умна,

пък да не го показва?

- А може да е тъпа

и да не го крие!

АРХИВ | изберете две дати