Плевен: Благотворителен Коледен базар организират ЖЕНИ ГЕРБ

Общество
01.12.2015 | 11:23 ч.

Във връзка с предстоящите Коледни празници ЖЕНИ ГЕРБПлевен и тази година организират Благотворителен коледен базар. На него ще бъдат изложени ръчно изработени сувенири, картички, украси и рисунки с коледна тематика. Базарът ще отвори врати на 19 декември (събота) след 12 часа във фоайето на ДКТ „Иван Радоев” за изложението на сувенири, картички, украси и рисунки. Всеки, който има желание, може да се включи в базара, се посочва в поканата от инициаторите.

 

Събраните средства от продадените на символични цени сувенири, картички, украси и рисунки ще бъдат дарени за организирането на Коледно тържество на децата от приемни семейства в община Плевен, на което Дядо Коледа ще ги дари с много усмивки, подаръци и лакомства.

За повече подробности, записвания за участие и организация, желаещите да се включат в благотворителната кауза, може да се обърнат към Диана Данова – тел.:0887754177 или Даниела Гонкова –  тел.:0884800437.

"Очакваме повече добри сърца, защото сме сигурни, че по Коледа стават чудеса. Благодарим Ви предварително", завършва посланието на ЖЕНИ ГЕРБ.