Панорама мол Плевен отваря в понеделник при спазване на противоепидемичните мерки

Бизнес
15.05.2020 | 15:31 ч.

"Първо, искам да честитя празника на всички плевенчани. Пожелавам им да са живи и здрави и да минем по-леко през настоящата ситуация. Това, което в момента получихме като информация е, че министър-председателят дава разрешение в понеделник да се отворят моловете. Искам да съобщя, че Панорама мол Плевен ще бъде отворен в понеделник - 18 май, в 10,00 часа. Изчакваме заповедта на министъра на здравеопазването, за да видим противоепидемичните мерки, които ще бъдат наложени. Ще бъде много трудно на част от наемателите да реагират и да заработим веднага на сто процента, но мисля, че в следващите два дни с общи усилия ще успеем да се справим."

Това заяви управителят на Панорама мол Плевен Владислав Монов във връзка с разпореждането на Премиера за отваряне на моловете от понеделник. "Апелът ми ще бъде към гражданите и той е да се спазват мерките, които ще бъдат наложени от здравния министър. Те ще бъдат за всички нас и заедно трябва да направим необходимото, за да не допуснем разпространение на заразата. В мола и до ден-днешен се дезинфекцира по три пъти", отбеляза Монов. Той припомни, че търогвскитя комплекс бе първи от моловете в страната, който въведе облекчен режим за наемателите си, освобождавайки ги от наем за периода на карантината и искайки по 1 евро на кв.м вместо договорната такса сървис.

"Това, с което се гордея е, че задържахме всеки един наш служител. Нямаме нито един уволнен и запазихме целия персонал. Повод за гордост е, защото не реагирахме първосигнално и не изгонихме абсолютно всички на борсата. Да, понесохме голяма загуба, но така или иначе това не се случва само при нас, а е нещо, което виждаме в световен мащаб. Дадохме си сметка, че здравето на посетителите и персонала е по-важно", коментира още Владислав Монов.

Още по темата

Коментирай

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Вярно ли е, че си се развел с жена си, а после си се оженил за балдъзата?!

- Вярно е.

- Защо, бе човек?!

- Свикнах с тъщата...

АРХИВ | изберете две дати