Откриха есенния автосалон „Партньори на колела“ /Снимки/

Общество
07.10.2015 | 16:25 ч.

За 19-и път Плевен спази традицията и в града отвори врати есенният автосалон „Партньори на колела”. Организатори на специализираното изложение са „Партнерс експо”Плевен в партньорство с Българската търговско-промишлена палатаПлевен, Стопанска камараПлевен и Бизнес камарата в града. Изложението се провежда под патронажа на Община Плевен.

 

„Изминаха 19 години от първото изложение. Преди години тези площи бяха пълни, но и днес все пак сме в една приятна обстановка благодарение на участниците. Макар тази година те да са малко, ние - организатори и местна власт, не сме се отказали от идеята да поддържаме духа на бизнеса в този град“, каза при откриване на изложението Чавдар Велинов, съсобственик на „Партнерс експо”. „Партньори на колела“ бе обявено официално за открито от временно изпълняващия длъжността кмет на община Плевен арх. Трифон Иванов, който пожела на участници и организатори успешно представяне. „Оценяваме по достойнство усилията им да бъдат верен партньор на бизнеса, негов добър ориентир и навигатор”, каза арх. Иванов.

 

Тази година в изложението участват три фирми за автомобили, които представят пред ХГ „Илия Бешков“ около 20 нови модела. Впечатление прави силното присъствие на марките "Рено" и "Дачия", чийто оторизиран дилър за Плевен и региона е фирма „Кроност“ ООД. Още в първия ден на изложението най-голям интерес сред посетителите предизвика новият кросоувър на "Рено" - Kadjar. „Със своя двигател Energy dCi 110, системата Stop&Start и нисък разход този автомобил е екологичен лидер на най-високо ниво по отношение на разхода на гориво и емисиите на въглероден двуокис - 99 г СО2/km. Сигурен и по-лесен за ползване, Renault Kadjar нарушава установените правила: ефективният двигател, системите за подпомагане на водача, комфортният интериор, интелигентната му модулност го превръщат в идеално средство за бягство от сивото ежедневие“, обясниха от „Кроност“.

Специализираното изложение „Партньори на колела“ в Плевен ще продължи до 11 октомври. Част от изложението е и  щанд на Бряг медия груп и вестник „Посоки“.

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати