Общинската структура на ГЕРБ в Долна Митрополия излъчи номинации за евродепутати от ГЕРБ

Политика
14.02.2019 | 16:53 ч.

Областният координатор на ПП ГЕРБ – Плевен, Владислав Николов присъства на събрание в гр. Тръстеник, община Долна Митрополия. На него бяха излъчени номинации за представители на България в Европейския парламент от ГЕРБ-ЕНП, информират от пресцентъра на партията в Плевен.

"БСП спекулират с фалшиви новини и се надяват с популистичния си подход да спечелят хората. Е, ГЕРБ и в тази кампания, както през всички години досега, ще продължи да държи на неоспоримите факти. Евродепутатите ни са работещи, отговорни и опитни. В лицето на госпожа Мария Габриел България има наистина брилянтен еврокомисар. Затова наша отговорност е да направим техните постижения достояние на всеки един човек по места", призова народният представител Владислав Николов. „Доказали сме, че сме единни и непоколебими в своята увереност, че ГЕРБ и само ГЕРБ е в състояние да води страната напред”, каза председателят на местната общинска структура на партията Мирослав Траянов. Думите му бяха подкрепени от присъстващите, които декларираха своята готовност да дадат максимума от себе си за постигане на още по-добри резултати на изборите за новия състав на Европейския парламент.

 
Печатни издания

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

Грипна ваканция. Няма кой да гледа детето. Връчват го на баща му и като чува, че ще ходи с тате на работа, момченцето грейва като слънце. След 30 мин. в офиса малкият започва да реве. Целият офис се събира да го успокоява.
- Какво, бе, сине, какво стана?! - пита бащата.
Детето през сълзи, хлипайки:
- Къде са всички палячовци, с които ми каза, че работиш?!

АРХИВ | изберете две дати