Невероятната Татяна Лолова с вълнуваща среща в Плевен

Общество
07.08.2015 | 10:27 ч.

В истински духовен празник се превърна за плевенчани срещата с невероятната Татяна Лолова. В буквално препълнената зала на ХГ Колекция „Дарение Светлин Русев“ и при екстремно високи температури актрисата разказа за себе си, отговори на въпросите, рецитира и пя повече от час.

 

Татяна Лолова бе представена от своята приятелкаписателят и журналист Юлия Пискулийска. Любителите на българското кино скоро ще видят комедийната актриса  в една малко необичайна за нея роляна сляпата Флора във филма на Атанас Киряков „Бартер“. Лолова сподели, че при подготовката се е срещнала с две незрящи фамилииот които е научила много.

Актрисата говори с много любов и за своите колеги и наши земляци Георги Парцалев и Григор Вачков,както и за драматургът и писател Иван Радоев.  Татяна Лолова очарова не само с тънкото си чувство за хумор, но и с ерудираността си. Тя рецитира стихове на родни поети, пя песни от „Златния кос“.  Прояви се и в едно непознато амплоана художниккато показа свои скици на известни български творци. Не се оплака от задушната зала и за пореден път се раздаде пред публиката, макар и този път не от сцената или пред камерите. И обеща да дойде отново в Плевен за среща със своите почитатели.

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати