Ментални ограничения

Общество
04.08.2019 | 15:32 ч.

Можеш ли да направиш невъзможното?

Помисли за това. Опитай се да го осъзнаеш. Ти всъщност не знаеш своите граници. Мисленето на много хора е матрично. Че много неща са невъзможни. Защото има граници за всичко. Когато и ти имаш такава ментална нагласа за нещата и когато си влязъл в матрицата, ще чувстваш и мислиш, че сякаш това е така.

Спри за момент. Погледни историята и науката от миналото. Върни се във времето и пространството назад. Премини през фактите. И ще проумееш удивителните пробиви в живота, които днес са всекидневие. Ще осъзнаеш, че наистина няма граници. И че наистина всичко е възможно.

Така ли е?

Когато говориш за това какво е възможно днес, се основаваш само на настоящите постижения на науката. Това е настоящата ти реалност. Обаче когато изучаваш себе си все повече, толкова повече представите ти за света и живота ще претърпят промяна.

Опитай се за момент да се насладиш на страхотната идея, че можеш да направиш невъзможното. Че не знаеш своите граници. И че това е самата истина.

Със сигурност не си опитал всичко. Убеден съм в това. И когато го направиш, ще разбереш за себе си какви са ти границите. Промениш ли тези свои представи, ще откриеш, че това не са били някакви граници.

Това са просто ментални ограничения.

 
Печатни издания

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

Случаят Хари - Меган

за пореден път ни убеждава,

че дори да те е родила принцеса,

правиш туй, което ти казва жена ти

 
АРХИВ | изберете две дати