Малчуганите от ДГ „Знаме на мира“ в Белене с много награди от онлайн конкурси

Общество
06.06.2020 | 13:55 ч.

На 4 юни в ДГ „Знаме на мира“ директорът Елка Арнаудова раздаде награди на децата от група „Мини и Мики Маус“ и група „Петле“, които по време на извънредното положение участваха в редица онлайн конкурси, голяма част от които бяха и дейност по eTwinning проекта „Аз съм българче обичам…“. За това съобщи Стефка Павлова, старши учител в същата детска градина.

А ето и какви са наградите:
Лорена Ченешкова от група „Петле“ получи трета награда от конкурса в Казанлък „Малките нашенци“.
Анна Tерзиева от група „Мини и Мики Маус“ получи грамота от община Белене в конкурса за украса на защитна маска.
Богомил Богданов и Елена Мончева получиха грамота за участието си в конкурса „Моят разказ за гората“, проведен от Министерството на земеделието, храните и горите; Изпълнителна агенция по горите и Дирекция на Природен парк „Персина‘.
Ваяна Вакинова е един от победителите в конкурса на Europe Direct Plovdiv „Моята зелена Европа“ и получава грамота за първо място и подарък.
Елена Минчева, Алекс Стефанов, Богомил Богданов, Иво Андриянов, Мартин Радулов, Пламена Конова, Сиана Стефанова, Анна Терзиева и Екатерина Джантова от група „Мини и Мики Маус“ и Мартин Врайков и Самуил Найденов от група „Петле“ получават грамоти за участие от същия конкурс.
Катрин Иванова от група „Петле” зае второ място в конкурса „Зелена Европа, зелена планета“ на Europe Direct IC Ruse.
От конкурса на издателство „Просвета“ „Картичка за мама” всички деца от група „Петле“ и Иво Андриянов, Алекс Стефанов, Анна Терзиева, Благовест Димитров, Богомил Богданов, Християн Леонидов от група „Мини и Мики Маус“ получиха грамоти.
Детска градина „Знаме на мира“ получи грамота за масово участие на децата в конкурса на издателство „Просвета“ „Картичка за мама“, грамоти получиха и учителите на група “Петле“ Стефка Георгиева и Сийка Мънева и учителите на група „Мини и Мики Маус“ Стефка Павлова и Елка Врайкова.
Екипът на детската градина поздравява наградените деца и им пожелава още много творчески успехи и изказва своята благодарност на родителите, които в условията на изолация и извънредно положение подкрепяха децата и учителите в онлайн обучението и направиха възможно участието на децата в редица конкурси.

 

Още по темата

Коментирай