Люси Дяковска ще представи своя проект Disco Queen на плевенчани

Лайфстайл
06.07.2018 | 09:21 ч.

Люси Дяковска ще представи и на съгражданите си в Плевен своя нов проект Disco Queen. Спектакълът ще бъде на 11 септември от 20.00 часа в Летния театър в "Кайлъка". В него са включени  20 дискохитове в нови аранжименти. Концертът продължава точно два часа. Публиката ще има удоволствието да чуе неостаряващите парчета „Waterloo“, „Mamma mia“, „Thank you for the music“, „Sunny“, „Rivers of Babylon“, „We are family“.  Заедно с Люси Дяковска на сцената ще излязат момичетата от популярния квартет Destiny, пианистът Милен Кукушаров, Веселин Веселинов – Еко  /контрабас/, Бисер Иванов /китара/ и Васил Вутев /ударни/.

„Проучванията показаха, че от много години такъв проект, посветен на най-цветната ера на музиката, не е правен. Исках да направя нещо много различно и много динамично. Първият концерт беше в София – в клубна форма. Това, което се завихри, беше нещо, което от години чаках да ми се случи. Програмата е изпълнена с много популярни песни на АBBA, Bee Gees, Donna Summer, Gloria Gaynor, Bony М и други. Преди време направих един дископроект в Германия, който беше по-артистичен, и тогава забелязах колко близка е до моя темперамент и до моя глас тази музика“, разказа Люси.

„Основната ми работа с колегите винаги е да създадем колектив. Това, което ме привлича, е удоволствието да създаваш заедно, а не всеки да си прави сам за себе си някаква музика. Това за нас в дископроекта беше най-важното – да създадем заедно тази цветна дискоемоция, а не просто една група от музиканти, които идват да изкарат някой лев и да си изсвирят техните ноти”, сподели още Люси Дяковска.

Билетите за Disco Queen ще се продават  на касата на Плевенската филхармония на пл. "Свобода" и онлайн в мрежата на "Ивентим".

 

 
Печатни издания

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

СЛЕД КАТО ПЕТКО УДАРИ

ПЕТАТА РАКИЯ,

ВИРУСЪТ СИ СВАЛИ КОРОНАТА

И ПОПИТА НЕЖНО –

"ТИ МЕНЕ УВАЖАВАШ ЛИ МЕ, ИЛИ НЕ?  laugh

АРХИВ | изберете две дати