Лили Иванова към плевенчани: Благодаря, Плевен!!!

Общество
24.06.2018 | 17:00 ч.

Въпреки дъжда плевенчани изпълниха до краен предел Летния театър за концерта на Лили Иванова в петък вечер. Примата на родната естрада зарадва почитателите си със своите най-обичани песни, а след края на концерта написа на официалната си страница във фейсбук: "Благодаря, Плевен!!!".

От публикациите на официалната страница на Лили Иванова във фейсбук ясно се вижда как дъждовното време не е в състояние да уплаши публиката. Екипирани с дъждобрани и чадъри жени и мъже на различна възраст заеха своите места в Летния театър минути преди началото на концерта. Час преди това социалната мрежа гъмжеше пък от въпроси към организаторите какво ще се случи, ако дъждът над Плевен не спре. Отговорът дойде в 20,22 ч., когато на страницата на Лили Иванова се появи надписът: "Добър вечер, герои", придружен и със снимка от пълния Летен театър.

„Дъждът! Това е поредното доказателство, че почитателите, които искат да видят и чуят своята любимка, за тях няма прегради. Те са готови на всичко за нея, както и тя за тях. ЛЮБОВТА преди всичко - взаимната любов ги води да чуят прекрасния й глас, прекрасните песни, прекрасните й изпълнения. Благодарим ти, Лили“, написа на страницата на примата една от почитателките й.

„Дъжд - не дъжд, концерт ще има. Браво, Лили. Смела и безстрашна“, споделят други.

Над 12 000 души са гледали на живо Лили Иванова в рамките на националното й турне „За пълноценни мигове с музиката“ с общо 11 концерта. За поредна година то се провежда с партньорството на Лидл България. След Плевен следващата спирка от турнето е Пловдив - Лили Иванова ще излезе пред пловдивчани на 28 юни, четвъртък, в Античния театър. Както и досега, тя ще изпълни песни от най-новия си албум от 2017 г., както и едни от най-големите си хитове. На сцената с нея ще бъдат музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа.

 

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати