Личният магнетизъм

Общество
15.07.2019 | 16:54 ч.

Търсиш начин да облекчиш живота си. Тъй като сложните условия на съществуване в съвременното общество те карат да се стремиш да вървиш по пътя към постигането на по-добър живот. Обаче се появява необходимостта да изкорениш от себе си страха от промените в живота ти. Да развиеш у себе си силата на личния магнетизъм. И да използваш въздействието му за утвърждаване на духовното си присъствие. 
"Аз не мога" го замени с "Аз мога и искам".
Тази скрита сила в теб може да се събуди. Ще се убедиш в това. Не приемай нищо на доверие, без да си в състояние да го потвърдиш със своя личен опит.
Личният магнетизъм е динамичен процес на изтичане на мисловни вълни и колебания от човешкия мозък. Всяка твоя мисъл е сила с по-голямо или по-малко напрежение, чиято величина зависи от скоростта й в момента на нейното възникване. Мислите на другите въздействат върху теб в много по-голяма степен, отколкото предполагаш. Мислите са вещи с много силно въздействие.
Всяка твоя мисъл влияе на всички, с които си в съприкосновение или които се намират в кръга на твоето въздействие. Твоите мисли са проява на твоето "Аз". Човек е това, което мисли.
Едва ли допускаш, че целенасочената мисъл на човека проличава не само в характера му, но и във външността му. Огледай се около себе си и ще го констатираш. Със сигурност си забелязал, че професията на човека се отразява върху неговата външност и върху характера му. Ако си сменял работата си, си забелязал, че както характерът ти, така и външността ти са се променили в съответствие с нея. Защото всяко ново твое занимание означава нов мисловен модел, който се реализира в съответни действия.
Личният магнетизъм е сила, която ще те превърне в човек със стойностни лични качества, влиятелен и преуспяващ във всичко.

 

 
Печатни издания
Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

След като излетял пътнически самолет, командирът обявил по микрофона маршрута и времетраенето на полета, но забравил след това да изключи микрофона. Всички разговори в кабината се чували в салона. Вторият пилот попитал: "Командир, сега какво ще правим?". Командирът отговорил: "Ще пием по едно кафе, а после ще изчукаме Старшата стюардеса!" Стюардеста, която поднасяла закуски на пътниците в салона, чула какво си говорят в кабината и се затичала да предупреди пилотите, че всичко се чува в салона. Но се спънала и паднала на пътеката. Възрастна жена и помогнала да стане, и й казала: "Не бързай баби! Те казаха, че първо кафе ще пият!"

АРХИВ | изберете две дати