Легендата Джон Лоутън закрива рок фест в Левски

Общество
15.05.2015 | 20:18 ч.

Легендарният вокалист на “Юрая Хийп” Джон Лоутън, ще закрие тазгодишното издание на фестивала YOUTH MUSIC FEST в град Левски. Новината съобщиха от община Левски. Рок фестът е организиран от „Соник Старт“ и Общината и ще се състои в три поредни дни - на 15, 16, 17 юли.

 

Фестивалът, който ще премине под знака на 70-годишния юбилей на град Левски,, е част от националната кампания „Равни под слънцето“ и поема щафетата от YOUTH MUSIC FEST - Драгоман 2014. Там рок групата от Левски „Екстрийм” /сега „Стенли СтефановПроджект”/ заема призово място.

Екипът на „Соник Старт“ тази година подготвя едно незабравимо преживяване за участниците в три дни, като осигурява ментори за всяка група в лицето на най-изявените музиканти в страната. Целта е да лансира, подкрепи и подаде ръка на млади таланти от цялата страна. Младежките рок и поп банди ще огласят центъра на град Левски в изпълнение на авторски проекти и кавъри на хитови парчета от световната рок и поп музика. За фестивалната програма ще се погрижат професионален водещ, екип на „Соник Старт“ и доброволците към Центъра за обществена подкрепа в Левски. Легендата Джон Лоутън ще се качи на сцената пред Община Левски на закриването на феста заедно с българската група Б. Т. Р.

Входът за фестивала е свободен.

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати