Квартет „Дестини“ подари незабравима вечер на плевенчани

Лайфстайл
14.05.2019 | 15:27 ч.

Незабравима вечер подариха на плевенчани за техния празник четирите млади, красиви и изключително талантливи момичета от квартет „Дестини“. След всяко тяхно изпълнение очарованата публика ги засипваше с аплодисменти. Шоуто на Звезделина, Ивелина, Гергана и Лора бе изпипано до най-малките подробности. „Дестини“ представиха свои интерпретации на известни музикални произведения - "Либертанго", "Ел Чокло", "Едерлези", "Тико-тико", "Буба Мара", Унгарски танц и др.

Стотиците зрители, дошли на площад „Възраждане“, за да чуят най-популярната кросоувър формация в България, не искаха концертът да свършва. Кулминацията дойде с изпълнението на втория бис. Момичетата от „Дестини“ слязоха с инструментите си сред публиката, а тя стана на крака и дълго скандира „Още, още!“.

Концертът бе част от програмата, организирана от Община Плевен за празника на града.

 
Печатни издания
Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

След като излетял пътнически самолет, командирът обявил по микрофона маршрута и времетраенето на полета, но забравил след това да изключи микрофона. Всички разговори в кабината се чували в салона. Вторият пилот попитал: "Командир, сега какво ще правим?". Командирът отговорил: "Ще пием по едно кафе, а после ще изчукаме Старшата стюардеса!" Стюардеста, която поднасяла закуски на пътниците в салона, чула какво си говорят в кабината и се затичала да предупреди пилотите, че всичко се чува в салона. Но се спънала и паднала на пътеката. Възрастна жена и помогнала да стане, и й казала: "Не бързай баби! Те казаха, че първо кафе ще пият!"

АРХИВ | изберете две дати