Кола блъсна пешеходка на кръстовище в Плевен

Общество
10.07.2019 | 16:24 ч.

Кола блъсна пешеходка на кръстовище в Плевен. Пострадалата е настанена за лечение в болница без опасност за живота, съобщи Областната дирекция на вътрешните работи

Произшествието станало на 9 юли около 07.25 часа на кръстовище, образувано от улица "Цар Самуил" и улица "Мария Кюри". Водачът на лек автомобил "Опел Зафира" – 76-годишен от Плевен, блъска пресичаща платното пешеходка - 36-годишна от град Белене. Пострадалата пешеходка е транспортирана в спешно отделение към УМБАЛ - Плевен, където е прегледана и е установено, че има фрактура на дясна ръка и множество охлузвания по тялото.

Водачът на лекия автомобил е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство и уредът е отчел отрицателен резултат. Уведомен е дежурен прокурор от РП - Плевен.

 
Печатни издания
Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

След като излетял пътнически самолет, командирът обявил по микрофона маршрута и времетраенето на полета, но забравил след това да изключи микрофона. Всички разговори в кабината се чували в салона. Вторият пилот попитал: "Командир, сега какво ще правим?". Командирът отговорил: "Ще пием по едно кафе, а после ще изчукаме Старшата стюардеса!" Стюардеста, която поднасяла закуски на пътниците в салона, чула какво си говорят в кабината и се затичала да предупреди пилотите, че всичко се чува в салона. Но се спънала и паднала на пътеката. Възрастна жена и помогнала да стане, и й казала: "Не бързай баби! Те казаха, че първо кафе ще пият!"

АРХИВ | изберете две дати