Кои са големите победители на наградите на БГ Радио?

Лайфстайл
25.05.2015 | 11:07 ч.

Михаела Филева, Крисия, БТР и Криско са големите победители на тазгодишните награди на БГ Радио. Те грабнаха най-много статуетки по време на грандиозната церемония, която събра хиляди в Благоевград.

 

На сцената там излязоха най-големите звезди на българската музика, както и легендарната британска група EAST 17. За трета година площадът в Благоевград се оказа тесен да побере хилядите почитатели на българската музика, а най-добрите бяха отличени от слушателите на БГ Радио в 9 категории.

 

„Всичко, което ние даваме на публиката ни се връща, сподели Жана Бергендорф след като грабна статуетката за дебют.

 

Голямата изненада беше дуетът между Мария Илиева и момчетата от EAST 17. Те наградиха и най-добрата българска изпълнителка за годината.

 

 Това, че тази година ме отличиха не само като изпълнител, но и като автор, е огромно щастие и огромен комплимент”, каза Михаела Филева, която от снощи е носител на още две награди.

 

Певец на годината стана Криско, а песента му с Мария Илиева„Видимо доволни”най-любимата за изминалата година. Две наградиза албум и за група грабнаха и музикантите от БТР, както и малката Крисия.

 

Тази година наградата за българско вдъхновение, на името на Ана-Мария-Тонкова, взе Тони Димитрова, а музикантите от проекта „Легендите” зарадваха публиката в Благоевград с микс от любими български песни.

 

Източник: Nova news

 

 
Печатни издания

 

 

Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

  Лекарят пита родилка:

- Кой е бащата?
  Тя:
- Не знам, беше с маска...
АРХИВ | изберете две дати