Кнежа получи нов училищен автобус

Общество
12.02.2019 | 15:21 ч.

Автопаркът на община Кнежа се обнови с 32-местен автобус ISUZU, предоставен за безвъзмездно ползване от Министерството на образованието и науката. Това съобщи в своя фейсбук профил кметът на Кнежа Илийчо Лачовски.

„Подобряването на образователната среда и инфраструктура е основен приоритет, заложен в програмата на управление от началото на мандата. Наред с ремонтните дейности в училища и детски заведения, се стремим да създадем комфорт и сигурност на децата в училище и извън него. Голяма част от учениците пътуват ежедневно до училище с общински ученически автобуси. В тази връзка получихме нов училищен автобус от Министерството на образованието и науката...

Отправям сърдечни благодарности на министър Вълчев за предоставения автобус, както и на г-жа Велислава Кръстева – народен представител в 44-то народно събрание, която съдейства за тази нова придобивка! Благодарение на тях учениците в община Кнежа ще бъдат извозвани с чисто нов и комфортен автобус“, пише още във фейсбук профила си Илийчо Лачовски.

 
Печатни издания
Най-четени

 

 

 

 

Виц на деня

Семеен скандал:
- Не мога да повярвам, че си ходил на проститутка! - крещи жената.
- Няма как да обвиняваш мен за това. Ти не искаш да правиш секс с мен.
- За това си виновен ти! Никога не си ми казвал, че си готов да си плащаш!

АРХИВ | изберете две дати